Objuden gäst (MUS I VÅRT HUS!)

Publicerad 2013-02-26 10:07:33 i sånt där...,


Henke och jag ligger i soffan och ser på tv då plötsligt Henke flyger upp, skräckslagen och säger:
Vad va det? Tyst, en mus?
Jag - VA?!
Jag upp på en stol, Henke står panikslagen i soffan och säger att han såg nått grått framför tvbänken. Han kikar bakom tvn och vem sitter där om inte den lilla musen, Henke ut i hallen, hämtar bandyklubba. Slår till bland skaddarna och ut springer en grå tuss, in under soffan. Jag skriker!
Vi ser panikslagna på varann och försöker komma på hur vi ska lösa detta.

Jag hämtar flugsmäcka, durkslag och sopekvast. Stänger sovrumsdörrn.
Öppnar ytterdörren.
Ställer mig och motar vid köket.

Henke jagar ut musen från soffan, den kommer springandes till hallen där jag får syn på den och skriker, musen ser på mig, vet nog inte riktigt vad han borde göra, han vänder, in under vitrinskåpet. Henke kommer med bandyklubban, dunk dunk. Musen kommer återigen ut till mig i hallen. Jag vallar Muse framför mig mot ytterdörren, han gör några fintar men han håller rak kurs. Han får flipp, springer 30cm rakt upp på väggen gör en hoppvolt i luften sen sopar jag nästan till honom så han ska flyga ut men just då hoppar han självmant ut. JAG LÅSER.

tjoho

Publicerad 2013-02-07 16:06:00 i sånt där...,

Igår hade jag ett sminkparty hos min moster, gud så kul det var. damerna dök som hökar över sminket i ren eufori. Underbart!
 
Idag har jag gjort nya gelénaglar
 
 

surdeg

Publicerad 2013-02-04 16:39:55 i sånt där...,

Idag gjorde jag surdegsbröd, det tog 4,5timme. Jag köpte färdig surdeg som jag hade som bas
 
jag har ingen degmaskin så jag gjorde för hand, sen kom jag på att jag har degkrokar till elvispen men det gick inte vägen så jag fick knåda i en kvart förhand. kommer nog kännas imorn.
 

Om

Min profilbild

Johanna

Diplomerad Makeup Artist, Certifierad Fransstylist. Östra Storgatan 28 Jönköping johanna@roomofbeauty.se roomofbeauty.se roomofbeauty.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela