Solen

Publicerad 2009-04-30 17:45:57 i ,

Åh nu sitter jag här på balkongen, solar, målar naglarna och kyler ner mig med en kall breezer. Fan va gött livet kan vara säger jag bara.


ja jävlar va snygg man är med solen i ögonen
hahahahahha

Idag, onsdag

Publicerad 2009-04-29 11:00:14 i sånt där...,

Det som står på programet idag är följande

1. städa
2. gå eller cykla
3. ta sig till tåget = åka till tenhult
4. ta sig till huskvarna och där ha en visning av madame chic för Björk och co
5. mot tenhult, sova

Det ser inte så ansträngande ut jag ska nog klara av det.

Valborg är nästan löst, som det ser ut just nu ska va va hos henke och ha lite party, men allt kan åka i diket. vem vet, vem vet?

Fy fan

Publicerad 2009-04-28 23:38:33 i smink,

Jag kommer precis från film inspelningen i slottet, fy fan va läskigt det va, jag sminkade karl till spöke:skit läski kille.

nä nu ska ja allt sova.

Mina heta skor

Publicerad 2009-04-28 15:34:41 i ,

Ah jag älskar mina nya skor, helt underbara! jag ska ha dom på lisas bal faktiskt!


Ah jag älskar mina nya skor, helt underbara! jag ska ha dom på lisas bal faktiskt!
jag köpte skorna på scorett.

Bla bla bla

Publicerad 2009-04-28 12:08:52 i sånt där...,

Åh vilket jävla tjat de va då, Johanna sök jobb, Johanna du måste söka ett jobb idag. jag har fanimej 3 jobb. Ett som återförsäljare åt Madame Chic, ett som vikarie på dagis och inryckare på förredetta makeup store. Varför måste jag söka mer?

Idag

Publicerad 2009-04-28 09:37:36 i sånt där...,

Idag ska jag hum ja vad ska jag göra? jo ja visst ja, jag ska ju vara med i lisas och hennes klasskompisars kort film, hihi undra om jag är bra på att skådespela?

Vad ska jag göra mer? jo jag ska ta tag i det här med valborg, vad ska jag göra på valborg? det är den stora frågan.

Vad Jag Gjort idag?

Publicerad 2009-04-27 22:38:02 i sånt där...,

Idag har jag pantat burkar med pappa i Mullsjö. vi hade med oss två stora sopsäckar med pant i. En säck med plåtbuskar och en säck med petflaskor. Vi fick nog allt ihop till exakt 105 kr, joòdå. och för pengarna köpte vi skraplotter inte ett jota vann vi, men det va kul ändå.

 Sen kom vi hem och då fick jag för mig att bygga en fågelholk. (Jag har en fågeljävel som sitter och pickar på mitt fönster på mornarna sen tre år tillbaka, så jag tänkte fixa honom/henne ett litet hus att picka på istället) så jag bad far min om lite hjälp med brädor och sånt så han tog stora vassa sågen och såga te ett par bitar till min holk (hålk?). sen skulle här spikas, oj oj oj vad svårt det va att spika sen jo då. jah spikade för fullt men när jag var klar fick pappa dra ut spikarna och ta skruvmaskinen och fixa till. det va lite sett och vint. sen skulle huset målas ju, jag hittade ingen färg men ja hittade två sprejburkar så jag grund målade med svart och sen lite guldflammigt över. (det visade sig att färgen var billack men det gick ju bra ändå.sen var ja hurtig, Mickis frågade omn vi skulle ta ett varv runt pölarna och ja sa ja, så nu har vi cyklat, och oj vad ja cyklade sen! Glass blev det förståss med.

sen gick ja ut med lisa och gick.

sen kom ja hem och skapade en skit blogg som ingen kommer läsa hihi.

natti natti

Tadaa!

Publicerad 2009-04-27 22:12:05 i sånt där...,

Ja då va ja en tönt då, blogg-tönt. Nä men det ska bli roligt att blogga. Frågan är vad ska jag blogga om? Jag har funderat på detta en stund nu (en och en halv timme) och ja tror det blir en blogg om bara mig, typ vad jag gör på dagarna. Hihi jag kommer få en läsare i veckan (Lisa) men men det är inte fy skam.

Man får inte skratta åt min blogg, jag kan inte rå för att jag inte är så teknisk, den kommer helt enkelt inte vara så snygg, och den kommer inte vara så korekt stavad heller om jag känner mig rätt, men strunt samma detta ska bli kul, vi får se hur länge den varar.

Om

Min profilbild

Johanna

Diplomerad Makeup Artist, Certifierad Fransstylist. Östra Storgatan 28 Jönköping johanna@roomofbeauty.se roomofbeauty.se roomofbeauty.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela